Activiteiten

16 november 2022

Beste dorpsgenoten,
In overleg met het dorpshuisbestuur gaat de gezellige avond in November niet door.
Wij als activiteitencommissie willen veel maar met zo’n kleine groep lukt het ons niet om elke keer iets te organiseren en we zijn ook afhankelijk wanneer wij in het dorpshuis kunnen
Daarom komt er in 2023 een enquête wat Onnigers willen maar nog belangrijker hoe een ieder ook kan helpen met organiseren, bedenken of andere mogelijkheden die nodig zijn.
De agenda 2022 en januari 2023
  • 14 december workshop kerst. Deze is vol.
  • 23 december bingo. Zaal open 19.30 uur.
  • 31 december oudjaar van 16.00 tot 18.00 uur, met buurtgenoten het afgelopen jaar doornemen.
  • 7 januari 16.00 tot 19.00 uur. Kindermiddag met een film, knutselen en eten. (Basisschool en kinderen onder de basisschoolleeftijd)
  • 7 januari 20.00 tot ongeveer 24.00 uur nieuwjaarsreceptie met een leuke quizz en daarna kunnen de beentjes van de vloer. Lekker kletsen met je buren onder het genot van een hapje en een drankje.
Voor de iets oudere jeugd proberen we nog iets te doen maar ook daarin zijn we afhankelijk of het dorpshuis vrij is en er mensen zijn om te helpen.
Wil je nu al helpen? Stuur een mail naar: Onnaactiviteiten@gmail.com
Ans, Betsy, Petra, Janny, Altina en Jannie.
En het dorpshuisbestuur.

Wat doet de activiteitencommissie zoal:

De activiteitencommissie van Onna organiseert maandelijks leuke activiteiten in het dorpshuis van Onna. Denk aan samen eten, samen handwerken, autopuzzelrit, oudjaarsinloop, een kindermiddag, kerst of paasstukje maken en diverse leuke workshops. Ideeën die u een keer gerealiseerd wilt zien in het dorp zijn van harte welkom. Mogelijk kunnen wij het organiseren.

Vindt u het leuk om aan te sluiten? Dan bent u van harte welkom. Laat het ons weten via Onnaactiviteiten@gmail.com of tel. 0521-51 19 63 (secretariaat)