Pasar Senang Bidadari

Pasar Senang Bidadari in Ons Dorpshuis

Zaterdag 23 juni is er weer de jaarlijkse Pasar Senang Bidadari in ‘Ons Dorpshuis’ in Onna. Deze markt wordt gehouden ten behoeve van het Bidadari-scholingsproject voor jongeren vanaf 12 jaar met een verstandelijke beperking in het dorp Selat, op het eiland Bali (Indonesië).

Diverse therapeuten werken deze dag belangeloos mee om geld in te zamelen voor het project. De opbrengst van deze dag zal dit jaar worden besteed aan de noodzakelijke renovaties van het schoolgebouw.

Vanaf 10.30 uur kunnen belangstellenden zich inschrijven voor diverse consulten, zoals Indonesische massage/pidjit (praktijk Alam Raya), Shiatsu (Japanse drukpuntmassage), ontspanningsmassage (praktijk Reborn Feet), Siberisch stenenorakel (centrum Lumos Hoogersmilde), tekentherapie, energieheling, tenen lezen, Tarotkaarten legging (Cahaya coaching), energetische massage en AromaTouch therapie massage (praktijk Vanuit het hart). Ook zal Karin Slomp van de zangwinkel in Steenwijk een zangworkshop geven. Voor de consulten wordt een bijdrage gevraagd van € 15. De entree is vrij.

Om 19.00 uur is het mogelijk om deel te nemen aan een benefiet diner (Indonesische rijsttafel) à € 17,50 per persoon. Opgave graag via info@stichtingbidadari.nl